Wat te doen?

 

Hoe te komen?

 

Paulhaguet

 

Restaurants

 

Tarieven

 

Plattegrond

 

Gastenpagina

 

Links

 

 

 

CAMPING LA FRIDIERE
6 Route d’Esfacy
43230 PAULHAGUET

(T) 0033 4 71 76 65 54

 

email:

info@campingfr.nl

 

GPS: lat=45.199 lon=3.520

 

 

 

vis-sport...

 

Forel, vlagzalm, snoek, snoekbaars, karper en grondel voelen zich allemaal thuis in de waterwegen van de Auvergne. De rivieren en meren behoren tot de meest interessante van Frankrijk. De parkoersen voor het vliegvissen, de reservoirs en de plassen genieten een bijzondere reputatie. De Loire, de Allagnon, de Allier, de Sioule en hun nog huppelende zijrivieren bieden prachtige parkoersen, de forellen zijn er niet zeldzaam maar wél wild en schuw.
In de vlakten komen de rivieren tot rust en worden breder. De oevers van de Allier vormen dan een paradijs voor de liefhebbers van grondels, karpers of roofvissen. Zoals elke sportvisser u zal kunnen vertellen zit het 'm in de techniek en het zoeken van de juiste plek.

Uw gastheer houdt helaas niet zo van vissen en eet ze ook niet, maar ik kan u verzekeren dat hier in het riviertje van de camping wel forel zit, zoals de foto hiernaast ook weergeeft.

Vlakbij de camping is een zgn étang de peché, een meer waar u tegen vergoeding kunt vissen en de buit mee naar huis mag nemen.

Het heet: PLAN D'EAU DE "LA BUANDERIE",

43230  CHAVANIAC-LAFAYETTE
Tél. : 04 71 77 59 50

Maison du Saumon et de la Rivière, Place de la Résistance 43100 Brioude Tel : 04 71 74 91 43
kunnen wij aanbevelen zie
http://www.brioude.com/saumon-riviere2.html

 

Wat te doen? - Hoe te komen? - Paulhaquet - Restaurants - Tarieven - Gastenpagina - Makelaar - Index