Martin MOLIER
6 Route d’Esfacy
43230 PAULHAGUET

(T) 0033 4 71 76 65 54

 

email:

info@campingfr.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"La Chouette" is een gezellig chaletje gelegen op 1000 meter hoogte in het gehucht Chanteduc midden in de rijke natuur van de Auvergne. Het is een heerlijk gebied om te wandelen, maar ook cultuurliefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen. Omdat dit gebied in Nederland minder bekend is, reageren onze gasten vaak verrast op de mogelijkheden die er zijn. Dit is een autenthiek stukje Frankrijk waar u nog van kunt genieten, ver weg van het massatoerisme.

Als wij zelf een huisje huren dan vinden we het prettig als de inrichting smaakvol en verzorgd is. Wij hebben dan ook ons best gedaan om u dat ook te bieden. Bij ons geen versleten meubels maar een nieuwe en verzorgde inrichting, heel sfeervol en van alle gemakken voorzien. Het hout voor de kachel is bij de huurprijs inbegrepen. Het huis is vorig jaar compleet gerenoveerd en nieuw ingericht. In en om het huis is steeds het schitterende uitzicht te bewonderen! Het terrein loopt schuin af, maar er zijn terrassen gecreeerd waar u heerlijk kunt relaxen in de schaduw van de bomen, of in de volle zon. Het huisje heeft twee slaapkamers met een comfortabel bed van 160 x 200 en een eenpersoonsbed. Van 80 x 200 . Voor een kinderledikantje kan worden gezorgd.

Voor boodschappen kunt u terecht in Brioude waar op zaterdag een hele leuke markt te vinden is. Ook zijn er een paar grote supermarktem zoals de Carrefour. Er zijn uitstekende wandelroutes uitgezet, die ook voor mensen die de Franse taal niet machtig zijn, goed te volgen zijn. De bijbehorende gidsen en kaarten treft u in het huisje aan. Er zijn volop mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving. Ons huis ligt op 10 minuten afstand en wij helpen u graag met informatie over de streek en eventuele vragen die u heeft!

"La Chouette"een romantisch chalet. Prachtig uitzicht en modern comfort Vrij gelegen in een schitterend natuurgebied in de Auvergne. Ontdek hier het authentieke Frankrijk!

De tarieven van la Chouette op aanvraag.